Condition: edit conditions doesn't work

  • Profile Image
    jeroenvl
    Asked on March 31, 2016 at 04:57 AM

    Hi there

     

    I have a problem with this form:

    http://antwerppride.eu/program_add.php

     

    It used to work fine last year, but after reactivation to use it again this year it doesn't work like it used to. The error is when people choose the last radiobutton that they wish to send in their activity. Normally that should end their process but in stead they go to the second page (the one you would go to if you choose the first radio button, to send in another event).

    I've tried to open and edit the conditions to see if anything is wrong there, but when I click to edit a certain condition, I get a blank screen. This happens in all browsers (Safari, Chrome, Firefox).

    Could you help me out here?

     

    Thank you.

     

    Jeroen

  • Profile Image
    beril
    Answered on March 31, 2016 at 08:44 AM

    Thank you for reporting that issue we are really sorry for the confusion. When I've checked your conditions I am able to reproduce the same issue that you're having. I've clicked on the edit button in conditions and I realized that it is blank.

    I've also cloned and tested your form. Unfortunately, I am having the same issue. However, if I create new condition it is working properly on my side. I am able to edit condition without any issue.

    I couldn't see the conditions that you created before completely. Because of that reason, I couldn't create them again. If you provide us your conditions we can create them again for you with pleasure.

    We will wait for your response.

  • Profile Image
    jeroenvl
    Answered on March 31, 2016 at 09:54 AM

    Hi Beril, thanks for the follow up.

     

    So if I understand you correctly, you would like to see the conditions in detail. However, I can't open those myself ... so I don't think I'm able to get you the information you want.

     

    I'll try to delete all conditions and rebuild them.