HTTP Thank you URL does not show a preview on the Thank you Wizard

  • Profile Image
    RainbowChorale
    Asked on April 01, 2016 at 02:18 AM

    New question:

    Thank you page widget problem  (feel free to move this question to a separate conversation or issue)

    Since we are discussing your new widgets . The "Thank you" widget has a little "bug."  When I first encountered it, the thank you page was displayed in the view window. Now, nothing appears, and I am forced to press "change page link" to see what was inputted. I then have to open a separate browser window to test that the link is correct.  It some one could look into that, it would be appreciated.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on April 01, 2016 at 07:05 AM

    It is due to security error. This is how a browser normally react when an HTTP element is embedded on HTTPS page. Your thank you URL is on HTTP while you are editing your form on HTTPS. For now, in order for the preview to appear, please load the form builder on HTTP.

    I have also raised this to our developers so they can further investigate and hopefully, find a way to load HTTP URLs on the thank you page while editing over HTTPS protocol.

  • Profile Image
    Knoterp
    Answered on April 01, 2016 at 07:26 AM

    However, options trading is generally a lot simpler than Forex global forex trading. The platforms are especially Web-based quite a few you in order to do is click an up or down arrow. It couldnrrrt get more straight forward.
    http://getmaxprofitsnow.com/1k-daily-profit/

  • Profile Image
    David Byers
    Answered on April 01, 2016 at 10:24 AM

    EltonCris,

    Yes. the preview shows up when I change the URL to http from https. When I log in and edit the form, it defaults to the secure URL. So, I'm unclear whether this is an issue on my end or yours?

    For now, it's an easy thing for me to adjust. Thanks for your reply

     

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on April 01, 2016 at 12:37 PM

    It's not an issue, it's something that is currently setup that way. My colleague has already raised a ticket to our second level to see if there is something that can be done about it. You will be notified via this thread if there is any updates on this matter.