I'm getting blank submissions through Authorize.net

  • Profile Image
    aaronwatts
    Asked on May 13, 2016 at 09:51 AM

    https://www.jotform.com//?formID=61183800684961

     

    Some transactions are going through on the back end, and some are showing up blank. i don't know what's going on.

    Do you see anything?

  • Profile Image
    aaronwatts
    Answered on May 13, 2016 at 10:06 AM

    Some have the payment processing details and some don't. I've just made all the payment fields required and I unhid the calculation field.

  • Profile Image
    aaronwatts
    Answered on May 13, 2016 at 10:17 AM

    Is there a problem with the mailing and billing address and the checkbox that transfers the information between the two?

  • Profile Image
    victor
    Answered on May 13, 2016 at 11:42 AM

    I have just tested your form and each time I tried to submit a form with an empty field in the billing address I got the following error. I was not able to submit unless it was filled properly.

    If you experience this again, please let us know and we will be glad to take a look.

     

  • Profile Image
    aaronwatts
    Answered on May 13, 2016 at 12:02 PM

    Right. I made everything required.  Before it was not required.  But in testing I still couldn't submit without a credit card number.  Its hard to troubleshoot with JOT because there is no error message. I don't see any incomplete transactions.  It's like the information just disappears. I get the form details but the payment just doesn't process.  I don't know how to troubleshoot this.

  • Profile Image
    Huberson
    Answered on May 13, 2016 at 01:38 PM

    If the the field was not required when those submissions were made, it is possible that the form has been submitted with the payment field empty.

    What I would suggest is to leave the field as required, and if you notice a submission missing the payment information, contact us and provide the submission ID so we can look into this.