Email Invitation: Why is my form link leading viewers to a different form?

  • Profile Image
    JessicaRuthPhotography
    Asked on August 05, 2016 at 07:31 PM

    I have recently remade a lot of the forms I use. To do this, I cloned my originals and adjusted the details I needed to adjust. 
    However, now when I send the new link to people, it seems to automatically redirect them to the old forms. They need to physically copy and paste the link for it to work, when just clicked, the link changes and takes them to the original form that I am no longer using. How is this fixed? 
    Thank you 

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on August 05, 2016 at 11:00 PM

    Could you let us know how the form URL is being shared to your users? The hyperlink on the form may be having the link to the old forms itself. If you can provide us with more information how the forms are shared and provide us with the links so that we can take a look and provide you with necessary assistance.

    If you have sent an email with the forms, you may forward us the email at support@jotform.com and let us know here so that we can take a look at it. Please make sure that the subject line is "Support Forum - 899849".

    Thanks!

  • Profile Image
    JessicaRuthPhotography
    Answered on August 05, 2016 at 11:07 PM

    I have just been sending them the direct link URL and if it is copied and pasted, it works fine, however if the link is simply clicked, it changes to the old form URL and directs them to the old form which I do not want. 

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on August 06, 2016 at 02:57 AM

    How do you send the link to your users? Is it via email? If you are sending them via email, can you forward to us the email message you are trying to send so we can check? Please forward it to our support email (support@jotform.com) and use this subject: "Support Forum - 899849" to the email so we can easily locate the email.

     

    We will wait for your response.
    Regards.

  • Profile Image
    Mike
    Answered on August 07, 2016 at 10:32 AM

    We have received your email. Your are right the link is actually pointed to another form.

    There is a chance that you have accidentally copied wrong link with your custom content in the email.

    Please test the invitation again, but do not touch the link itself (you can add custom content below the link). It seems to be working fine on my side.

    Thank you.