While making a form my questions get randomly repositioned when I look at the preview, how can I solve this?

  • Profile Image
    swingoutloud
    Asked on February 07, 2017 at 10:20 AM

    I have tried remaking the form from scratch instead of based on an existing format, but this doesn't seem to solve my problem. 

    This problem only happens when looking at the preview and when sharing with others, however, in building mode everything is ordered in the right way. Has anyone has this before, and if so, how did you guys solve this?

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on February 07, 2017 at 11:46 AM

    I checked the screenshot you provided and view your form. It looks like the Status field and Sign ups for field is not in the proper place. 

    I cloned your form and moved the fields below, it is working properly on my end. I was able to fix it on my clone form. 

    Result:

    If can't move the fields, please try using a different browser (mozilla firefox or google chrome). Let us know how it goes.

    Thank you.

  • Profile Image
    swingoutloud
    Answered on February 09, 2017 at 07:49 AM

    I guess it was a glitch of some sort, as I simply couldn't do this in all browser. Later that day it suddenly all worked perfectly again. Thank you for your time!

  • Profile Image
    Jim_R
    Answered on February 09, 2017 at 08:29 AM

    Thanks for taking your time keeping us posted. It looks like you have a separate thread https://www.jotform.com/answers/1059118 that has been escalated and there it was confirmed that it was a a server-sided error that was fixed immediately.