Single Choice Field>>Spread to Columns Property: not working, the form radio item width is not resizing.

  • Profile Image
    glenpoolps
    Asked on February 14, 2017 at 02:56 PM

    I have used a row of radio buttons and modified the CSS so I can display 9 radio button with just numbers in one row.  The radio buttons display correctly in form builder, but do not when I preview or open the form in another browser.

     

    Form name is:

    Glenpool Indian Ed Survey

    https://form.jotform.com/70445534053148

     

    I want the radio button to display as shown below as they do in builder:

    NOT like this in the preview of the same form:

    Please let me know if the screen shots don't come through in the body of this email.

    Thank you,

     

    June Gerred

     

     

     

  • Profile Image
    glenpoolps
    Answered on February 14, 2017 at 05:30 PM

    I see that the screen shots did not come through. I have added them here.

    This is what is looks like when I'm editing the form and what I want:

    This is what is looks like when I preview or display in a browser, I do not want this:

     

    Thank you,

    June

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on February 14, 2017 at 05:32 PM

    I can not identify the issue you describe, the radio buttons show the same on edit and preview mode:

    Your screenshot did not post. Make sure to load the link of this thread in your browser first: https://www.jotform.com/answers/1066102 

    Then, upload the screenshot as shown on this guide: https://www.jotform.com/answers/414264-How-to-include-screenshot-image-in-the-support-forum 

    Also, just as a suggestion, you could use an Input Table field type: https://form.jotform.com/70446892413964 

    Let us know if you need more help.

  • Profile Image
    glenpoolps
    Answered on February 15, 2017 at 09:49 AM

    Did you not see the screen shots I included in my "answer" yesterday at 5:30??

     

    I have uploaded another screen shot of what I see in form builder. What causes form builder (edit) and preview to display differently?

     

    I will look at the use of an Input Table field, however I would still like to know what is causing the issue I am experiencing now.

     

    Thank you,

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on February 15, 2017 at 11:44 AM

    I see what you mean now, it appears that the column property is not working properly, I tried it in a simply form:

    I will forward this to our back-end team. Meanwhile, try injecting the following code it your form's CSS area:

    .form-radio-item {

        width: 50px !important;

    }

    Example:

    Result:

    Let us know if you need more help.