My JotForm is not updating

  • Profile Image
    colinpmiles
    Asked on August 09, 2017 at 04:11 AM

    Nor is my question being submitted to the Forum...

     

    I have made changes to my form and there is no update on the site using it.

     

    I have waited several hours and no change...

     

    Please help

  • Profile Image
    liyam
    Answered on August 09, 2017 at 04:41 AM

    Since you are now able to submit your question here in the forum, I presume that the issue is now resolved. Also, I have cleared your forms' cache. If any of the problems persist, can you try clearing your browser's cache?

    Thanks.

  • Profile Image
    colinpmiles
    Answered on August 09, 2017 at 04:45 AM

    Unfortunately, your assumptions are incorrect. Clearing cache did not work. Perhaps it's a CDN issue your end...

  • Profile Image
    colinpmiles
    Answered on August 09, 2017 at 04:53 AM

    If you visit the URL supplied you'll see the difference: agentEmail is missing

  • Profile Image
    colinpmiles
    Answered on August 09, 2017 at 06:43 AM
    I have changed the form to just use the embed option. It's weird because I
    updated the form recently and didn't need to cut and paste new code. Not
    sure why that happened...
    ...
  • Profile Image
    Jan
    Answered on August 09, 2017 at 11:01 AM

    Glad to hear that the issue is now resolved.

    If this issue happens again, wherein the embedded form is not updating, I recommend you to clear your form cache. Here's a guide: How-to-Clear-Your-Form-Cache.

    Let us know if you need further assistance. Thank you.