Why am I getting a blank screen when trying to edit any of my forms?

  • Profile Image
    impact100baldwincounty
    Asked on August 28, 2017 at 03:57 PM

    I have multiple forms created in JotForm. Today, when I try to edit any of them, I just get a blank screen. Is this just happening to me, or is this a problem with JotForm?

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on August 28, 2017 at 05:56 PM

    Apologies for the inconveniences this may have caused to you. 

    I have checked your forms and I was able to get them loaded in the form builder: 

    I would recommend you to open an incognito tab and login into the JotForm site from incognito, that will ignore any cached information and should load a fresh copy of the site. 

    Related link: http://www.wikihow.com/Activate-Incognito-Mode 

    I would also suggest you to check the web console in case you can still replicate the issue, the keyboard shortcuts below will help you getting the console: 

    Google Chrome:

    Mac: Command + Option + J

    Windows: Control + Shift + J

     

    Firefox:

    Windows: Ctrl+Shift+K

    Mac: Command+Option+K

    This guide will help you uploading the image with your next reply: How-to-Post-Screenshots-to-Our-Support-Forum

    I've cleared your forms cache. Also, which browser are you using? 

    Please let us know, we  will be glad to take another look to your account and forms. 

  • Profile Image
    impact100baldwincounty
    Answered on August 29, 2017 at 08:50 AM

    I use Safari. I am able to edit the form using a Private Window (sometimes, but not always).

    I have tried on a different computer with the same results.

    I am attaching a screenshot of the web console.

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on August 29, 2017 at 10:13 AM

    I cloned your form to edit it on my end and it is working properly. I am using Google Chrome (Windows 10). 

    To test it further, I opened your account to check one of your forms. I was not able to replicate the issue, the edit form is displaying properly. Here's a screen capture test:

    I will clear your form cache from our server. If the issue persists, please try using a different device and different internet connection. 

    I hope that helps. If you have questions, please contact us again.

  • Profile Image
    impact100baldwincounty
    Answered on August 29, 2017 at 11:28 AM

    Thank you. It appears to be working now.