Unwanted Prepopulated String

  • Profile Image
    cfresolone
    Asked on May 20, 2014 at 05:17 PM

    Hello! My form seems to work well, but a string of information (the URL of the page upon which the form resides), is population one of my fields, and I can't pinpoint where it is happening. I checked the default value of the field and it is indeed empty (as far as I could tell). Can you help please?

     

    https://sites.google.com/a/tucsongirlschorus.org/home/Home/about-us/choirs-and-programs/tgc-choir-camp

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on May 20, 2014 at 07:40 PM

    Hi,

    This is not happening when using the form's direct URL http://www.jotform.us/form/41008388537155 

     

    It is possible that some script on the website where the form is currently embedded is causing this glitch.

    Can you please try re-embedding the form to your website using instead its iframe code embed.

    Guide: -Getting-the-Form-iFrame-Code

    Please inform us if issue persist.

    Thanks!

     

  • Profile Image
    cfresolone
    Answered on May 21, 2014 at 09:51 PM

    Thank you for your reply. Since I am using Google Sites, I'm uncertain as to how to use the iframe code--I believe I have read that iframes don't work in Google Sites, but I can't be sure. I pasted this code into the html, and nothing appears--the page is blank. I try going through the insert--iframe gadget, same result. What information do I not have, or what am I missing?

  • Profile Image
    Cesar
    Answered on May 22, 2014 at 12:28 AM

    Google Sites requires for your webpage's elements to be secured. In which case you must obtain the secure SSL version of your URL.

    https://shots.jotform.com/cesar/screens/secureformandiframe.png

    Do let us know if the issue persists after working with the secure URL. Thank you.

     

     

  • Profile Image
    cfresolone
    Answered on May 22, 2014 at 10:07 AM

    Thank you, this was what I was missing! Much appreciated!

     

    Chris