Issue Cloning Form

  • Profile Image
    vmurphy
    Asked on January 23, 2015 at 05:00 PM

    Having same problem. Digging further I see error 400 being returned from

    http://www.jotform.com/server.php

    and further checking shows:

    {"error":"Unauthorized request. You do not have access to this form","success":false,"duration":"0.029"}

    The form I'm trying to clone is:

    http://www.jotform.ca/form/50087058254253

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on January 23, 2015 at 07:12 PM

    That was a nice workaround. Glad to see that the issue is resolved for you now. Since the issue is already forwarded to our backend team, they are looking into it. If there is any update in this regard, we'll let you know.

    Thank you for using JotForm!

  • Profile Image
    raypryor3
    Answered on January 26, 2015 at 02:47 PM

    Any update on this? Cloning is still not working for me.

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on January 26, 2015 at 04:37 PM

    There is no update yet on the issue. It seems that the issue is being still investigated. Our development team work on the tasks based on the priority and I see that the issue is marked as very important. As soon as we have an update we will update you on this thread.

    Thank you for your patience and understanding.

  • Profile Image
    ronak2303
    Answered on May 06, 2017 at 05:43 PM

    here is the link i am trying to clone from my friends form.

    https://www.jotform.com/build/70024133513137

     

    bu i am getting 

    "Unauthorized request. You do not have access to this form"

  • Profile Image
    Jim_R
    Answered on May 06, 2017 at 05:55 PM

    @ronak2303 - To give way to the OP, I moved your post to a separate thread https://www.jotform.com/answers/1138122 

    We'll have it addressed there shortly.