The field in our form is not appearing

  • Profile Image
    systEmise
    Asked on August 26, 2015 at 10:10 PM

    Hi Jotform team,

     

    We are about to send a form to our client, unfortunately one field in the form is not showing up. We ran out of options to fix it, and we appreciate your immediate action to help us sort it out.

     

    Please view this screenshot http://prntscr.com/89dp3d the red highlight is where the field should appear

     

    Cheers

     

  • Profile Image
    mert
    Answered on August 26, 2015 at 11:33 PM

    Hi,

    First of all, I have to ask is your website using HTTPS protocol? If you don't know, you can send a URL of your website.

    If you add something with HTTP protocol on HTTPS, this causes a mixed content.

     

    To avoid losing time, now I am giving solution for that scenerio. You need to re-embed your form using HTTPS protocol by using THIS method.

     

    I also cleared your forms' caches and fixed folder.

    If the situation like I mentioned, please try the method above and give us a feedback.

     

  • Profile Image
    systEmise
    Answered on August 27, 2015 at 02:02 AM

    Hi there,

     

    I think you missed the question. Let me show screenshot of the issue: http://prntscr.com/89ef96

  • Profile Image
    mert
    Answered on August 27, 2015 at 02:58 AM

    The missing fields problem, can cause by mixed content issue(HTTP HTTPS conflict) or Javascript error. That's why, I want URL of your site, because your form is displayed perfectly in preview mode.

     

    Plus to the method I mentioned above, you can also embed your form by using iFrame. You can follow the instructions HERE.

     

    While doing that, please don't forget to check "Secure Form" checkbox.

     

    Please let us know about your last status.