Form Not Showing in IE or Edge

  • Profile Image
    stumppta
    Asked on February 02, 2017 at 11:28 PM

    I have added my form to our website and it is working on Chrome and mobile.  It completely does not show in IE or Edge.  There is no error message it just isn't there.  I use Weebly to build our site and used the app to embed my form I created.  Can you help me figure out what is wrong?

     

  • Profile Image
    stumppta
    Answered on February 02, 2017 at 11:30 PM

     

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on February 03, 2017 at 01:48 AM

    I was able to replicate mentioned issue in Edge and Internet Explorer. 

    Did you followed the steps from this guide Adding a form to your Weebly website ?

    If so and the issue still persist, please re-embed your form with iFrame code. Inside of this guide you can find how to get iFrame code of your form:

    https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-form-iFrame-code 

    Hope this will help. Let us know if you need further assistance. 

  • Profile Image
    stumppta
    Answered on February 03, 2017 at 08:42 PM

    The first method is how I added the form to my site the first time.  I tried the iFrames method and it didn't work either.  I have a Weebly App called Tabs on that specific page and I wanted the form in the tab.  Apparently this will not work and display in IE and Edge.  I can see the form fine if I place it outside of the tabs section.  :(  If someone can help with this though, that would be great.  For now I had to create a new page on my website for the form.

  • Profile Image
    liyam
    Answered on February 04, 2017 at 03:04 AM

    Hello,

    Is it possible that there's some overlaying that's happening or a code inside it that's causing the problem? So far after I tried using weebly, adding the Tabs app and inserting the form in it, it works fine on my end viewing it via IE

    http://liyam.weebly.com/

    Can you also try inserting the form with using the JotForm App on Weebly?

    Thanks.