Custom messages for disabled forms not showing up in non-mobile browsers

  • Profile Image
    kokaneepowerforms
    Asked on April 14, 2019 at 10:49 PM

    I set a custom message for a disabled form using the iOS app.  It shows up fine in Safari in iOS 12 but does not show the message properly when using Chrome or Safari on a Mac.  See screenshot.  


  • Profile Image
    roneet
    Answered on April 15, 2019 at 05:02 AM

    Could you please let us know the Form in question?

    This guide will help you to get the Form link:

    https://www.jotform.com/help/401-Where-to-Find-My-Form-URL

    Looking forward to your response.

    Thanks.

  • Profile Image
    kokaneepowerforms
    Answered on April 15, 2019 at 11:38 PM

    Ok... discovered something based on getting the URL.  The problem shows up on our custom page link that embeds the link to the jotform which is:

    http://www.kokaneepower.org/derbies/online/20190413.html

    The page link embedded worked fine when the form was enabled to go to:

    https://form.jotform.com/jsform/83329315690965

    which shows the custom message fine.  So the question is why is it not working when embedded.  The embedded code I have in the HTML is:

    <body>

    <script type="text/javascript" src="https://form.jotform.com/jsform/83329315690965

    </script>

    </body>


  • Profile Image
    roneet
    Answered on April 15, 2019 at 11:46 PM

    There may be a JavaScript conflict between your website and the Form since you have used the Script method of embedding. You may try re-embedding the Form using the iFrame code:

    1) Remove your forms from that site.

    2) Go into your forms edit mode to get the Iframe code: https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

    3) Paste the code in a text editor such as Wordpad, example:

    1555386359iframe.PNG

    4) Copy only the Iframe part.

    5) Embed the Iframe part in your site.

    Let us know how this goes.

    Thanks.

  • Profile Image
    kokaneepowerforms
    Answered on April 16, 2019 at 01:49 AM

    Yep.. that worked.  Thanks for your quick support, much appreciated and love the service!