When I tried to connect the Jotform App to Weebly website it came up with the response - File not found. Is there a current problem with Jotform? Why

  • Profile Image
    artlas
    Asked on June 25, 2020 at 10:43 PM
  • Profile Image
    Ariel_P
    Answered on June 25, 2020 at 11:09 PM

    Hi there,

    Thank you for reaching out.

    Please share the URL of the form you're working on.

    If the form is embedded, please share with us the URL of the page where the form is embedded.

    You can also send us screenshots to better illustrate the issue.

    You may refer to the following guides for more related information.

    Adding a form to Weebly

    Adding a form to your Weebly website

    Looking forward to your response.

    Related Guide(s):

    Which Form Embed Code Should I Use

  • Profile Image
    ashley.smith
    Answered on July 01, 2020 at 12:29 PM

    We are also experiencing the same issue.  deleted the current file and tried to add a new Jot Form and it says File not found.  If you go to our website, you cannot scroll down and fill out the application.

    http://www.westernwyomingbeverages.com/non-dot-application.htm

    l
  • Profile Image
    Basil_A
    Answered on July 01, 2020 at 02:03 PM

    Hi,

    I have moved your question into a new thread to be handled separately, you can find it right here:

    https://www.jotform.com/answers/2423936-Embeding-form-into-weebly

    Thank you.

  • Profile Image
    artlas
    Answered on July 02, 2020 at 02:41 AM

    This is one of the forms that won't connect.

    https://www.jotform.com/build/201691242856053

    It appears that all forms are unable to connect - still getting the 'File not found' message

  • Profile Image
    artlas
    Answered on July 02, 2020 at 02:44 AM

    I also tried deleting the Jotform app and reinstalling it.  When I tried to reinstall app and click the Connect button I got the same 'File not found' message.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on July 02, 2020 at 05:06 AM

    It seems you have created multiple threads for same issue. I have escalated this issue to our backend team and responded to you in the following thread: https://www.jotform.com/answers/2425094