Form is not right aligned on page.

  • Profile Image
    rduong
    Asked on August 28, 2017 at 07:45 AM
    thank you but now an other problem show up ! The "form all" isn't in the right side, and i can't change in the CSS code....
  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on August 28, 2017 at 07:47 AM

    Hello rduong,

    Do you want the form to be right aligned? Please inject the following custom css code in form and that should solve your problem:

    .form-all {

        float: right !important;

    }

    The following guide should help you how to inject custom css code in form:  https://www.jotform.com/help/117-How-to-Inject-Custom-CSS-Codes

    Hope this helps.

    Do get back to us if you have any questions.

    Thank you!

  • Profile Image
    rduong
    Answered on August 28, 2017 at 08:57 AM

    It doesn't working.

    I would like to move the form block form like this : https://form.jotformeu.com/71924465794368

     

  • Profile Image
    rduong
    Answered on August 28, 2017 at 08:59 AM

    now nothing happened, the background disapears

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on August 28, 2017 at 10:21 AM

    Hello rduong,

    I did check your form and it seems to be blank. I would suggest you to please take advantage of our "Revision History" feature to revert back your form to an earlier working version. The following guide should help you:  https://www.jotform.com/help/294-How-to-View-Form-Revision-History

    Once you revert back your form to earlier version, we will try to help you with the custom css code for alignment issues.

    Thank you!

  • Profile Image
    rduong
    Answered on August 28, 2017 at 10:58 AM

    So ... very complicated.

    I did according your advice but i need you check deeply.

    When i "revert", the form layout disapered but it was at the good location in the right, so I made a new one.

    Then, when I changed the image background into CSS code, the form layout moved to the center....

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on August 28, 2017 at 12:22 PM

    On which form are you working? 

    https://form.jotformeu.com/71924465794368 

    https://form.jotformeu.com/71762620894362 

    On the form that you provided on your other thread https://form.jotformeu.com/71762620894362 there is an error in the CSS code. 

    Image that you added does not have the closing apostrophe. 

    Also the URL of the image is not correct:

    http://jotform.com/uploads/rduong/form_files/Fond v1 RDLMI.png 

    That is the reason why the form was blank. 

    I would suggest you to check the URL of the image and use the correct one. 

    Also, please revert the form to the previous version that was aligned correct and provide us the URL of the form, so that we can test it and see why the aliment is changed.

  • Profile Image
    rduong
    Answered on August 29, 2017 at 04:32 AM

    Hi,

    I'm working on this form : https://form.jotformeu.com/71762620894362

    So I added an apostrophe. But the uploading is very too long.

    I reverted yesterday but wasn't fixed my problem.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on August 29, 2017 at 05:18 AM

    Hello,

    The image URL you have added does not seems to be correct. 

    Please click on the following URL and see if this is the image you want to display as the form background image:  https://www.jotform.com/uploads/rduong/form_files/Fond_v1_RDLMI_def.jpg

    If this is the background image you want to display, please delete all the custom css code you have added in form and inject the following custom css code:

     

    .supernova {

    background-image : url('https://www.jotform.com/uploads/rduong/form_files/Fond_v1_RDLMI_def.jpg');

    background-repeat : no-repeat;

    background-position : center top;

    background-size : cover;

    }

    .form-all {

    margin : 0px 5px 5px 900px;

    margin-top : 137px;

    }

     

    .form-section.page-section {

    padding : 25px;

    }

    .form-line {

    padding : 0px 5px 0px 0px;

    }

     

    Hope this helps.

    Do get back to us if you have any questions.

    Thank you!

  • Profile Image
    rduong
    Answered on August 29, 2017 at 10:58 AM

    doesn't help ! the server is too much long

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on August 29, 2017 at 11:30 AM

    Is the Form Designer lagging on your end? It is working fine on my end. 

    Please try again to add the CSS code my colleague provided you. 

    Considering that you already added the page image, you can also add this CSS code instead:

    .form-all {

    margin-right:0 !important;

    }

    How to Inject Custom CSS Codes

    This should be the result.

    Here is my demo form: https://form.jotformpro.com/72404920418957 

    Feel free to test it and clone it

    Hope this will help.

  • Profile Image
    rduong
    Answered on August 30, 2017 at 10:25 AM

    Ok but two logos missing.....

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on August 30, 2017 at 11:36 AM

    I inspected your form https://form.jotformeu.com/71762620894362 and the logos are shown on my end.

    Were you able to resolve the issue? If not, please test your form in some other browser or on some other device. 

    If the form is embedded and the logos are missing there, please provide us the webpage URL.